Πανιώνιος: Δοκιμάζουν τον Παυλή οι «κυανέρυθροι»

Gazzetta team
Πανιώνιος: Δοκιμάζουν τον Παυλή οι «κυανέρυθροι»

bet365

Τον 21 χρόνο μεσοεπιθετικό Μάριο Παυλή, που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, έχει στην ομάδα ο Νίκι Παπαβασιλείου δοκιμαστικά.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πανιώνιος θέλει να ενισχυθεί ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου, λόγω της τιμωρίας που της έχει επιβληθεί, μπορεί να αποκτήσει μόνο γηγενείς παίκτες κάτω των 23 ετών και ο πρώην άσσος της Κέρκυρας είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ο Μάριος Παυλής είναι μεσοεπιθετικός, 21 ετών και φέτος με τους Φαίακες αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια. Τα 7 ήταν για την Super League 2 ενώ το ένα ήταν για το Κύπελλο.

Ο Έλληνας παίκτης είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, στον οποίο όμως δεν κατάφερε να παίξει στην ανδρική ομάδα, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός σε Καλλιθέα και Σπάρτη, μέχρι που υπέγραψε ως ελεύθερος το καλοκαίρι στην Κέρκυρα.

Αν ο νεαρός παίκτης πείσει τον Νίκι Παπαβασιλείου ότι μπορεί να προσφέρει πράγματα στην ομάδα, τότε οι Κυανέρυθροι θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα