ΑΕΛ: «Παίζει» επιστροφή Μασούρα!

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Παίζει» επιστροφή Μασούρα!

bet365

Ο 23χρονος μπακ-χαφ ενδέχεται να φορέσει και πάλι τη «βυσσινί» φανέλα, εάν αποχωρήσει από τον Πανιώνιο με προορισμό τη Λάρισα
Ενας παλιός γνώριμος ίσως αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΛ και πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μασούρας. Ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να τερματιστεί η εκεί παρουσία του και εφόσον συμβεί αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να ανηφορίσει σε γνώριμα λημέρια, εκείνα του κάμπου. Στους «βυσσινί» βρέθηκε το 2014 προερχόμενος από την Παναχαϊκή, με τη φανέλα τους ντεμπουτάρισε στη μεγάλη κατηγορία και από εκεί το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» έπαιξε σε ορισμένα ματς Κυπέλλου και πέρσι τον Γενάρη έγινε κάτοικος Νέας Σμύρνης, όπου και παραμένει μέχρι τώρα.
Ομως με γνώμονα τα τελευταία δεδομένα, ο νεαρός φαίνεται πως «παίζει» να αφήσει τους «κυανέρυθρους» με προορισμό τη Λάρισα. Εάν και εφόσον «προχωρήσει» το ζήτημα, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Η ΑΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση και του 23χρονου αμυντικού Θεοχάρη Ηλιάδη, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα