Super League: Ξέρω τι έκανες το 2019 (pics, vids)

Gazzetta team
Super League: Ξέρω τι έκανες το 2019 (pics, vids)

bet365

Το gazzetta.gr κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς σε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Βόλο, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο, θυμίζοντας πως... πέρασαν οι ομάδες της κατηγορίας το 2019 που μας... αποχαιρέτισε!

Build A Bet στο Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Το 2019 έφυγε. Μία χρονιά που αφήνει τις ομάδες της Super League αρκετές χαρές αλλά και λύπες, αγωνίες, επιτυχίες και «στραπάτσα», εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Στο gazzetta.gr προσπαθήσαμε να... συμπτύξουμε τις 365 ημέρες που μας πέρασαν για Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Βόλο, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο (η αναφορά γίνεται με αλφαβητική σειρά) σε λίγες μόνο γραμμές. Απομονώσαμε τις στιγμές που θυμόμαστε από τον χρόνο που πέρασε στη λήθη του παρελθόντος και σας στις παρουσιάζουμε.
Αστέρας Τρίπολης: Να επιστρέψει στο δικό του δρόμο
Η ομάδα ψάχνει τον τρόπο για να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις. Πέρυσι τερμάτισε 11η με 33 βαθμούς σε 30 ματς. Ενα σερί 4 νικών τον περσινό Δεκέμβριο ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα. Μετά κατάφερε να σωθεί μετά βίας... Από το καλοκαίρι και μετά, ο Χιμένεθ απέτυχε να χτίσει μια ομάδα που θα παίζει μπάλα και να παίρνει αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής η ομάδα από την Τρίπολη έχει χάσει την πηξίδα της και με τον Ράσταβατς θέλει επιτέλους να επιστρέψει σε ό,τι είχε μάθει τον κόσμο της: Να παλεύει για την 6άδα, να δίνει ευρωπαϊκά ματς και να... ματώνει ο αντίπαλος να την κερδίσει.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι ο άνθρωπος που κρατάει τις ισορροπίες. Είναι ο αρχηγός, αυτός που είναι στην ομάδα από το 2015 και που έχει ξεπεράσει τις 300 συμμετοχές στη Super League. Σε μια ομάδα που της λείπουν οι παίκτες με προσωπικότητες, ο Ματίας αποτελεί βαρόμετρο τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών χώρων παρά τα 34 του χρόνια.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Μια λανθασμένη απόφαση όπως αποδείχτηκε ήταν η απόλυτη εμπιστοσύνη που υπήρξε στο πρόσωπο του Χιμένεθ. Ήρθαν στην ομάδα παίκτες μόνο από την Ισπανία και η αλήθεια είναι πως δεν δουλεύτηκε σωστά η ομάδα ώστε να αξιοποιηθούν κάποιοι εξ αυτών που η αλήθεια είναι πως έχουν ποιότητα (Ριέρα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ). ο Ισπανός έκατσε στην ομάδα έναν ολόκληρο γύρο χωρίς να έχει καταλάβει κάποιος το λόγο.
Ατρόμητος: Στη «σκιά» του Κάναντι
Μια καλή χρονιά ήταν για τον Ατρόμητο το 2019. Μπορεί το πρώτο μισό με το δεύτερο να μην συγκρίνονται και το πρώτο εξάμηνο να είναι το καλύτερο για τον σύλλογο, όμως η γεύση που αφήνει φεύγοντας αυτό το έτος είναι σχεδόν καλή... Το πρώτο μισό της σεζόν, οι Περιστεριώτες συνέχισαν να κάνουν ότι και το 2018, κατακτώντας την τέταρτη θέση που τους έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο για ακόμα μια χρονιά. Όμως, στο τέλος της σεζόν είχαμε έναν αποχαιρετισμό καθώς ο Νταμίρ Κάναντι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, φεύγοντας από την Ελλάδα άκρως επιτυχημένος. Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε να φτιάξει τον Ατρόμητο της νέας σεζόν χωρίς να έχει πολυτέλεια χρόνου. Έπρεπε να παρουσιάσει μια ομάδα έτοιμη στα προκριματικά με Ντουνάισκα και Λέγκια Βαρσοβίας και το έκανε.
Οι Περιστεριώτες παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια, αλλά λύγισαν από την ανωτερότητα των Πολωνών στη ρεβάνς. Το νέο πρωτάθλημα άρχισε με υψηλές βλέψεις κυρίως εξαιτίας της εικόνας του «αστεριού» στα προκριματικά. Ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν αρκετά άσχημα με τον Γιάννη Αναστασίου να αποχωρεί πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Ο Σάββας Παντελίδης τον διαδέχτηκε και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, με στόχο να... σώζει στο πρώτο μισό του 2020 όσα πήγαν στραβά στο δεύτερο μισό του 2019!
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Μπορεί να αποχώρησε στο πρώτο μισό της χρονιάς, όμως ο Νταμίρ Κάναντι είναι και πάλι το πρόσωπο του 2019 για τον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός κατάφερε για δεύτερη σερί σεζόν να έχει τους Περιστεριώτες στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μέχρι τέλους και να τους οδηγήσει εκ νέου στην Ευρώπη. Η απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα στεναχώρησε πολλούς, ενώ έφτασε κοντά στην επιστροφή του τον χειμώνα η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Η καλύτερη στιγμή του Ατρόμητου το 2019 είναι το παιχνίδι με την Λέγκια Βαρσοβίας στη Πολωνία. Η ομάδα του Αναστασίου, τότε, στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην κορυφαία ομάδα της χώρας. Κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα με το 0-0 στις αποσκευές της, το οποίο της έδινε σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στα play off του Europa League.

Βόλος: Χρονιά καθιέρωσης
Χρονιά καθιέρωσης ήταν για τον Βόλο το 2019 και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως πρόκειται για την πιο πετυχημένη στη σύντομη ιστορία του. Ξεκίνησε με τη νίκη 2-1 επί της Παναχαϊκής στις 13 Ιανουαρίου και στις 7 Απριλίου, μετά το 6-0 κόντρα στον Αιγινιακό, εξασφάλισε την άνοδό του στην Super League. Που σφραγίστηκε με τη φιέστα που πραγματοποίησε μερικές ημέρες μετά (24/4) στο φιλικό με τον Αρη.
Το καλοκαίρι κύλησε εν μέσω επαφών για την πώλησή του, καθώς ο Τομ Παπαδόπουλος εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά του, εκπροσωπώντας τον Ηρακλή. Εγιναν ραντεβού, άλλες φορές οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά, όμως τελικά συνέχισε ως έχει. Με τον Χουάν Φεράντο στον πάγκο του συνέχισε για 3η σερί σεζόν και στις 25 Αυγούστου έγραψε ιστορία. Τότε κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και πήρε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, στην παρθενική του μάλιστα εμφάνιση στα «σαλόνια».
Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε καλά, πέρασε «αλώβητος» μία κάμψη όπου γνώρισε 5 σερί ήττες και το φινάλε του 2019 τον βρίσκει στην 11η θέση και σε απόσταση ασφαλείας (+10) από τα μπαράζ παραμονής. Αυτόματα το πρόσημο κρίνεται θετικό, ενώ κρατά τις ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που αφορούν τα κατά τεκμήριο «μεγαλύτερα» αποτελέσματα της ιστορίας του.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Το ημερολόγιο έδειχνε 25 Αυγούστου και στις 19:15 ξεκίνησε η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, όπου ο Βόλος έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Το χρονόμετρο ήταν στο 38' της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, δηλαδή περίπου 19:53, όταν ο Μουνίθ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ισπανός σημείωσε τότε το πρώτο γκολ του Βόλου στα «σαλόνια» και μάλιστα τον οδήγησε στη νίκη με 2-1 (βρήκε δίχτυα και στο 73').

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ηταν 12 Ιουλίου του 2017 όταν ο Βόλος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο και μέχρι χθες ήταν ο μόνος προπονητής στην ιστορία του. Μαζί του πανηγύρισε 2 σερί ανόδους και μπορεί στα τελευταία δύο ματς να κοουτσάρισε ο βοηθός του Βίκτορ Μπασάντρε λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και αποδείχθηκε ο λόγος που αποχώρησε αιφνιδίως, εκείνος πιστώνεται την πορεία του. Το συνολικό του ρεκόρ ως προπονητής της ομάδας ήταν 46-13-16, όσα δηλαδή είναι και τα επίσημα παιχνίδια των «νεοφώτιστων», από την ίδρυσή τους και μετά.
Ξάνθη: Από την αγωνία του υποβιβασμού, στην μάχη για την εξάδα
Γεμάτο συγκινήσεις και σκαμπανεβάσματα το 2019 για την Ξάνθη με τους ακρίτες να φτάνουν κοντά στον υποβιβασμό στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ φέτος παλεύουν ακόμα και για εξάδα. Μόνο αδιάφορο δεν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει το 2019 για την Ξάνθη. Ένας χρόνος γεμάτος συγκινήσεις και αρνητικές, αλλά και θετικές. Οι... ακρίτες στο περσινό πρωτάθλημα βρέθηκαν κοντά στον υποβιβασμό και ουσιαστικά σώθηκαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Το καλοκαίρι η ομάδα άλλαξε εντελώς καθώς αποκτήθηκαν 13 ποδοσφαιριστές και η αλλαγή αυτή άρχισε να πιάνει τόπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Ξάνθη που την είχε συνεχώς στην πρώτη τετράδα, κάτι λογικό καθώς μετρούσε 5 νίκες στις πρώτες 6 αγωνιστικές. Στην συνέχεια ήταν λογικό να υπάρχει κάποια κοιλιά και έτσι η ομάδα έχει υποχωρήσει στον βαθμολογικό πίνακα. Μια κοιλιά που ήταν η αιτία να αποχωρίσει από τα Πηγάδια ο Κίκο Ραμίρεθ. Πλέον βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς, αλλά συνεχίζει να ελπίζει σε εξάδα αν με τον Γιώργο Παράσχο πλέον στον πάγκο της βρει και πάλι τον καλό της εαυτό.
Μπορεί εξάδα, το μυαλό και στην ΕΕΑ Και ελπίζει γιατί διαφορά άλλωστε από τον τέταρτο ΟΦΗ είναι μόλις 3 βαθμοί, μια διαφορά που σίγουρα δεν την λες και μεγάλη. Εκτός των αγωνιστικών θεμάτων, η Ξάνθη έχει να λύσει και τα εξωαγωνιστικά και φυσικά μιλάμε για τις καταγγελίες που υπάρχουν αναφορικά με το καθεστώς ιδιοκτησίας. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το πόσο μεγάλο ή μικρό θα φανεί από την απόφαση που θα παρθεί. Σίγουρα πάντως το 2019 κλείνει με μια αγωνία στην Ξάνθη.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Η Ξάνθη όπως αναφέραμε έκανε πολλές μεταγραφές, ουσιαστικά μιλάμε για μια νέα ομάδα, με τον Εντουάρντο Τεσέιρα να είναι το πρόσωπο της ομάδας. Θεωρείται και με βάση την καριέρα του το μεγάλο όνομα της ακριτικής ομάδας και ως τώρα έχει παίξει σε 15 αγώνες και έχει σκοράρει 3 φορές. Σίγουρα στα Πηγάδια θα περίμεναν περισσότερα, αλλά δεν την λες και άσχημη την παρουσία του Βραζιλιάνου.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Θα βάλουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Και θα την βάλουμε γιατί μια νέα ομάδα όπως η Ξάνθη πήγε στο ΟΑΚΑ, κέρδισε με 2-1 και φώναξε πως φέτος μπορεί να κοιτάζει πιο ψηλά από την παραμονή της στην κατηγορία.
Λαμία: Παράσημο το Κύπελλο
Στη δεύτερή της σεζόν στη Super League, η Λαμία με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι, όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά πραγματοποιώντας έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο πλασαρίστηκε στο τέλος στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το μεγαλύτερο επίτευγμα πάντως ήταν η πορεία της ομάδας της Φθιώτιδας στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εξελίχθηκε σε... φονέα των γιγάντων! Παίρνοντας μεγάλες προκρίσεις επί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, η Λαμία έφτασε να παίζει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ. Το εμπόδιο των κιτρινόμαυρων δεν ξεπεράστηκε, όμως η πορεία της Λαμίας και οι μεγάλες της προκρίσεις αποτέλεσαν παράσημο για τον σύλλογο. Η έναρξη της σεζόν 2019-2020 ήταν όμως επεισοδιακή.
Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Χάβος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αντικαταστάτης του ήταν ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος όμως διατηρήθηκε για μόλις 76 ημέρες στον πάγκο λόγω των τεσσάρων βαθμών που μπόρεσε να μαζέψει η ομάδα στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Η επιλογή του Άκη Μάντζιου, ωστόσο, αποδείχθηκε καθοριστική. Η ανάταση της ψυχολογίας και το νέο αγωνιστικό πλάνο με τον Μάντζιο στον πάγκο τόνωσαν την αυτοπεποίθηση της Λαμίας και βγήκε στην εικόνα της και στα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, η Λαμία κατάφερε να μαζέψει 14 βαθμούς και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, ατενίζοντας το 2020 με αισιοδοξία.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Η μεγάλη νίκη με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου αποτελεί σίγουρα την καλύτερη στιγμή της Λαμίας μέσα στο 2019. Μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα, το γκολ του Τομάς στο 52' χάρισε την τεράστια πρόκριση στη Λαμία. Φυσικά σε αυτό συνέβαλε σημαντικά και η τρομερή εμφάνιση του γκολκίπερ Σαράνοφ εκείνη τη μέρα, πιάνοντας και το πέναλτι του Φορτούνη στα τελευταία λεπτά.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Αναμφισβήτητα ο Άκης Μάντζιος ήταν εκείνος στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική άνοδος της Λαμίας από τον Νοέμβριο και μετά. Ο Έλληνας τεχνικός έριξε μεγάλο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, έκανε τους παίκτες του να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν βαθμούς οπουδήποτε και τα αποτελέσματα ήρθαν με τη μεγάλη συμβολή και του αρχισκόρερ Ροζέριο Τουράμ.
Παναιτωλικός: Να μην έρθει ξανά...
Ως ένα chrast test λογίζεται το 2019 για τον Παναιτωλικό και στο Αγρίνιο καλούνται να αποδείξουν πως είναι σε θέση να απορροφήσουν τους κραδασμούς του. Η χρονιά ξεκίνησε με το 2-2 του Περιστερίου (12/1) και συνεχίστηκε σε καλό τέμπο. Πλασαρίστηκε ψηλά, εξασφάλισε άνετα την παραμονή του και το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά. Ωστόσο η νέα αγωνιστική περίοδος δεν άρχισε ανάλογα. Το αρνητικό σερί των 15 αγώνων χωρίς νίκη τον καθήλωσε χαμηλά στην κατάταξη και «έσπασε» μόλις στο τελευταίο ματς του χρόνου κόντρα στον ΟΦΗ (2-0). Ετσι μπορεί και να ειπωθεί πως...ξόρκισε το κακό.
Η ουσία πάντως είναι πως σε απλά ελληνικά θέλει το έτος... να φύγει και να μην ξανάρθει και επιδιώκει να γυρίσει σελίδα. Στα θετικά πως συνεχίζεται η παραγωγή ταλέντων από τις ακαδημίες του και το καλοκαίρι ακόμη ένας παίκτης, ο Ενέα Μιχάι, πήρε μεταγραφή για τους κατά τεκμήριο «μεγάλους». Το φινάλε του χρόνου τον βρήκε με ψυχολογία αλλά και αλλαγμένο, αφού η δύσκολη θέση που βρίσκεται τον οδήγησε σε πολλές και καλές μεταγραφές, με σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα. Με συνολικό ρεκόρ 7-8-19 σε όλες τις επίσημες αναμετρήσεις του, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί επιθυμεί να το... ξεχάσει άμεσα.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Λένε πως μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Στις 22 Δεκεμβρίου, πρόσφατα δηλαδή, τα «καναρίνια» επικράτησαν με 2-0 του ΟΦΗ και πήραν την «παρθενική» νίκη της σεζόν στο πρωτάθλημα και πρώτη ύστερα από 17 παιχνίδια τους, αν υπολογίσουμε και τις αναμετρήσεις της περασμένης χρονιάς. Η τελευταία ήταν στις 14 Απριλίου στη Ριζούπολη, 252 ημέρες πριν. Αυτόματα η λήξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι και η «στιγμή» των «κυανοκίτρινων».
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Μάκης Χάβος ανέλαβε στις 14 Οκτωβρίου τα «ηνία» του Παναιτωλικού, για 3η φορά στην καριέρα του και γράφει τη δική του ιστορία. Ο 50χρονος κόουτς είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας και συνολικά μετρά στον πάγκο της ρεκόρ 55-40-54, δηλαδή την έχει καθοδηγήσει σε 149 αναμετρήσεις της.
Πανιώνιος: Να φύγει το 2019 και να μην ξανάρθει
Ο Πανιώνιος μπαίνει στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Και αυτό γιατί οι χρονιές όπου οι «κυανέρυθροι» άφησαν με ανοικτό το στόμα την ποδοσφαιρική Ελλάδα, φτάνοντας στο σημείο να διεκδικούν ακόμα και το πρωτάθλημα έχουν περάσει πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η χρονιά που φεύγει αφήνει τον Πανιώνιο στην χειρότερη δυνατή κατάσταση με την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το φάσμα του υποβιβασμού να αιωρείται επικίνδυνα πάνω από τη Νέα Σμύρνη.
Το κακό είχε ξεκινήσει από το 2018 με το καταστροφικό πέρασμα του Ζοσέ Ανιγκό από τον πάγκο της ομάδας ένα πέρασμα που έφερε την ομάδα από τις αρχές του 2019 να παλεύει για κάτι που δεν είχε συνηθίσει την προηγούμενη τριετία, την παραμονή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την λήψη δραστικών μέτρων με την πρόσληψη ενός δικού του παιδιού, του Ακη Μάντζιου, ο οποίος μαζί με τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις έγιναν τον Ιανουάριο, έφεραν όχι απλά μια άνετη παραμονή, αλλά και την έκτη θέση στην τελική βαθμολογία, πάνω και από τον Παναθηναϊκό.
Το καλοκαίρι όμως τα άσχημα νέα συνέχισαν να έρχονται με τον σύλλογο να μην μπορεί να εξασφαλίσει άδεια για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 κάτι που σήμαινε περιορισμό στις μεταγραφές, αλλά κι έναν βραχνά του -6 με το οποίο θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Ιστορικός ξεκίνησε το πρωτάθλημα, αλλά μετά τις δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς έφεραν αλλαγή στον πάγκο με τον Ακη Μάντζιο να αποτελεί παρελθόν και τον Νικόδημο Παπαβασιλείου να παίρνει την θέση του.
Με τον Κύπριο τεχνικό οι «κυανέρυθροι» δίνουν την δική τους μάχη για την παραμονή παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπάλους του, κι ελπίζει πως η νέα χρονιά θα του φερθεί καλύτερα και θα του φέρει το δώρο που έχει ζητήσει από τον Αγιο Βασίλη. Την παραμονή.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Προφανώς και η μη εξασφάλιση άδειας για την σεζόν 2019-20. Οι «κυανέρυθροι» δεν κατέθεσαν καν φάκελο στην ΕΕΑ κάτι που σήμαινε πως η αγωνιστική σεζόν που διανύουμε θα ξεκινούσε για τον Πανιώνιο με περιορισμό στις μεταγραφές, αλλά και με ένα -6 να τον ακολουθεί στο πρωτάθλημα βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στον Ιστορικό στην μάχη της παραμονής.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Νίκος Ζαμάνης. Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου από την απόλυτη αποθέωση και την λατρεία όλων των φίλων της ομάδας, έφτασε στο σημείο να δηλώσει παραίτηση μετά την κόντρα που ξεκίνησε με μερίδα του κόσμου, αλλά κυρίως να αναγκαστεί να δώσει συνέντευξη Τύπου όπου εξήγησε την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και τους αγώνες που έχει δώσει για να γλιτώσει τους Νεοσμυρνιώτες από την καταστροφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα