Γαλανόπουλος: «Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά» (pic)

Γαλανόπουλος: «Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά» (pic)

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά» (pic)

bet365

Υγιής και... ευγνώμων δήλωσε ο άσσος της ΑΕΚ μέσω φωτογραφίας που κοινοποίησε στο Instagram μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης στον αστράγαλό του.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την ΠΑΕ ΑΕΚ, ήρθε και η σειρά του Κώστα Γαλανόπουλου να ενημερώσει τον κόσμο πως όλα πήγαν καλά με την επέμβασή του.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος κοινοποίησε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου και η λεζάντα γράφει:

«Ευτυχώς όλα τελειωσαν καλά! Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας, εύχομαι και εγω με την σειρά μου υγεία και ευτυχία στις οικογένειες σας».

Σημειώνεται ότι πλέον ο 22χρονος κεντρικός θα μπει σε διαδικασία αποθεραπείας και αποκατάστασης, προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δείτε την δημοσίευση του Έλληνα άσσου:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα