«Προς την ΑΕΚ ο Μπάρμπα»

Gazzetta team
«Προς την ΑΕΚ ο Μπάρμπα»

bet365

Ως τον πιθανότερο προορισμό του Ιταλού αμυντικού θεωρούν τους «κιτρινόμαυρους» δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Για ήδη υπάρχουσα πρόταση προς την Βερόνα με στόχο τον δανεισμό του Μπάρμπα κάνουν λόγο ισπανικά ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση στην αριστερή της πτέρυγα και απ'ό, τι φαίνεται ο παίκτης που ξεχωρίζει στην λίστα της Ένωσης είναι ο Φεντερίκο Μπάρμπα.

Ο 26χρονος αμυτνικός ανήκει στην Κιέβο Βερόνα, ωστόσο αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Βαγιαδολίδ από την οποία όμως θέλει να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Εσκουδέρο της Σεβίλλης, μιας και θα αποχωρήσει για την Ελλάδα ο Μπάρμπα.

Μάλιστα, επιστρατεύεται και ο Ντανιέλε Βέρντε στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς όπως γράφεται σε άλλο ισπανικό ρεπορτάζ, ο Ιταλός εξτρέμ έχει αναλάβει να «ψήσει» τον 26χρονο αμυντικό.

Αναλυτικά οι Καταλανοί σημειώνουν:

«Ούτε η Βαγιαδολίδ, ούτε η Χετάφε "καίγονται" για αριστερό μπακ, ωστόσο ψάχνουν πάντα καλύτερη ενίσχυση. Για την Βαγιαδολίδ η απόκτηση του Εσκουδέρο είναι σημαντική για δυο λόγους: ο πρώτος γιατί θα πάρει έναν παίκτη που είναι από την πόλη και το δεύτερο γιατί ο Φέντε Μπάρμπα όλα δείχνουν ότι θα μετακινηθεί στην Ελλάδα. Ο Ιταλός έχει προσφορά από την ΑΕΚ και θα μπορούσε να αφήσει το σύλλογο και μαζί του θα μείνει μία "τρύπα" στην άμυνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα