Διαιτητές SL1: Με το βλέμμα στο Δ.Σ. της Δευτέρας...

bet365

Οι ρέφερι και βοηθοί της SL1 ίσως έχουν μία άτυπη νέα συζήτηση - συνάντηση την Παρασκευή αλλά ουσιαστικά περιμένουν το Δ.Σ. της Δευτέρας στην Super League 1.

Οι διαιτητές αναμένουν από τις ομάδες να πάρουν πίσω τις μηνύσεις τους προς τους συναδέλφους τους, όμως δεν είναι κάτι τόσο απλό και εύκολο. Υπάρχουν ομάδες που θεωρούν πως έχουν θιχθεί σε μεγάλο βαθμό από την διαιτησία φέτος με τελευταίο παράδειγμα τον Ολυμπιακό για τον αγώνα με τον Βόλο.

Οι ρέφερι και οι βοηθοί της SL1 πάντως σε αυτήν την φάση στο ζήτημα που επιμένουν περισσότερο είναι αυτό των μηνύσεων καθώς οι περισσότερες είναι για στοιχηματισμό ή προσπάθεια επηρεασμού αποτελέσματος ενώ η τελευταία χρονικά για το Βόλος - Ολυμπιακός είναι για δωροδοκία - δωροληψία. Από την Λίγκα έχουν γίνει γνωστά τα εξής για το προσεχές Δ.Σ.:

Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 30/12/2019 στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Εξαγγελθείσα αποχή Διαιτητών – Βοηθών Super League 1.
2/ Διάφορα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED