ΟΦΗ: Απαγορευτική η ρήτρα για Νίλι

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
ΟΦΗ: Απαγορευτική η ρήτρα για Νίλι

bet365

Ο ΟΦΗ, εξετάζει την περίπτωση του Νίλι του Πλατανιά, όμως η ρήτρα που έχει ο Ισπανός για μεταγραφή του σε άλλη ελληνική ομάδα είναι απαγορευτική για την ομάδα του Ηρακλείου.

Δύσκολα φαίνεται πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Νίλι. Η ομάδα του Ηρακλείου ενδιαφέρεται για τον άσο του Πλατανιά, όμως σε πρώτη φάση είναι δύσκολο να πει κανείς πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αυτό γιατί, όπως έχει γίνει γνωστό ο Πλατανιάς έχει ρήτρα στον Ισπανό ύψους 190.000 ευρώ για μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Οι Ηρακλειώτες, όπως είναι λογικό, δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό. Έτσι, για να έχει πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να τα βρει με τον Πλατανιά για να πέσει η τιμή του και να μπει στο... παιχνίδι ο ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα