Χούμπελ: «Άδειασε» τον Περέιρα με την δήλωσή του...

Δημήτρης Τομαράς
Χούμπελ: «Άδειασε» τον Περέιρα με την δήλωσή του...

bet365

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα μετέφερε προ ημερών στους Έλληνες διαιτητές ότι τους στηρίζει απόλυτα και ότι θα επιδιώξει να τους βοηθήσει όμως ο Χούμπελ τον... άδειασε με την δήλωσή του.

Οι δηλώσεις του Χούμπελ παραμονές Χριστουγέννων έβγαλαν... θεματάκια στην φόρα. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις τιμωρίες των διαιτητών για το ματς του Βόλου ενώ θα τιμωρηθούν και εκείνοι για την αναμέτρηση της Λαμίας. Ξέχωρα από αυτό όμως ο Αυστριακός παράγοντας είναι σαν να... αδειάζει τον Μέλο Περέιρα, που προ ημερών είχε αναφέρει προς τους Έλληνες διαιτητές ότι τους στηρίζει πλήρως και έδειχνε ικανοποιημένος. Και αυτό παρότι η ΚΕΔ / ΕΠΟ είχε βγάλει μία ημέρα πριν ανακοίνωση περί συγκεκριμένων αναμετρήσεων και την χρήση VAR.

Επίσης ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητές τους είχε μεταφέρει ότι θα κοίταζε να τους βοηθήσει ως προς τα προβλήματά τους (σ.σ. σε ρέφερι και βοηθούς της SL1). Έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα