ΑΕΚ - Ζεράλδες: «Αποτυχημένος ακόμα ένας δανεισμός...»

Gazzetta team
ΑΕΚ - Ζεράλδες: «Αποτυχημένος ακόμα ένας δανεισμός...»

bet365

Πορτογαλική ιστοσελίδα κάνει λόγο γι' ακόμα μια αποτυχία του Ζεράλδες να παρουσιάσει κάτι θετικό στην ομάδα που αγωνίζεται, με τον 24χρονο μέσο να ετοιμάζεται για αποχώρηση και από την ΑΕΚ...

Αναλυτικά η «zerozero», αναφέρει για τον παίκτη που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και βρέθηκε δανεικός φέτος στην «Ένωση»:

«Άλλος ένας αποτυχημένος δανεισμός για τον Ζεράλδες. Το στοίχημα του Μιγκέλ Καρντόσο έμεινε εκτός από το σύλλογο, όταν ο προπονητής αποχώρησε και έχει μόνο έξι συμμετοχές στους Έλληνες.

Μια επιστροφή στην Σπόρτινγκ αναμένεται τον Ιανουάριο, αλλά η παρουσία τους στην ομάδα των λιονταριών δεν είναι σίγουρη. Νέος δανεισμός ή μόνιμη μεταγραφή είναι πιθανά σενάρια για τον παίκτη, ο οποίος στα 24 του χρόνια αργεί να βρει την κανονικότητα στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα