Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων και η στήριξη στον Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων και η στήριξη στον Μαρινάκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων και η στήριξη στον Μαρινάκη

bet365

Η ζωντανή ιστορία του συλλόγου του Ολυμπιακού υποδέχθηκε στα γραφεία της Λέσχης τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, σε μια όμορφη, ζεστή και καθόλα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σίξερς - Μπακς με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Οι Βετεράνοι των Πειραιωτών από την μεριά τους, έστειλαν μέσω του Νίκου Γαβαλά τις ευχές τους στην διοίκηση του συλλόγου αλλά και προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του & ενώ δεν παρέλειψαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητές αλλά και τους εργαζόμενους της ΠΑΕ. Στην κεντρική φωτογραφία φαίνονται όρθιοι (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Χρήστος Καλτσάς, Αλέκος Κτενάς, Γιώργος Κοτάκης, Θανάσης Αγγελής, Αντώνης Γλύκας, Γιώρογς Βαΐτσης και Παναγιώτης Κελεσίδης ενώ καθήμενοι είναι οι Γιάννης Γκαϊτατζής, Γιώργος πολίτης, Πέτρος Καραβίτης, Νίκος Γαβαλάς και Γιώργος Δάριβας. Στην Λέσχη βρίσκονταν και οι Ανδρέας Μπονόβας & Κώστας Σαραλιώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα