Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων και η στήριξη στον Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων και η στήριξη στον Μαρινάκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά των Βετεράνων και η στήριξη στον Μαρινάκη

bet365

Η ζωντανή ιστορία του συλλόγου του Ολυμπιακού υποδέχθηκε στα γραφεία της Λέσχης τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, σε μια όμορφη, ζεστή και καθόλα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σίξερς - Μπακς με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Οι Βετεράνοι των Πειραιωτών από την μεριά τους, έστειλαν μέσω του Νίκου Γαβαλά τις ευχές τους στην διοίκηση του συλλόγου αλλά και προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του & ενώ δεν παρέλειψαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητές αλλά και τους εργαζόμενους της ΠΑΕ. Στην κεντρική φωτογραφία φαίνονται όρθιοι (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Χρήστος Καλτσάς, Αλέκος Κτενάς, Γιώργος Κοτάκης, Θανάσης Αγγελής, Αντώνης Γλύκας, Γιώρογς Βαΐτσης και Παναγιώτης Κελεσίδης ενώ καθήμενοι είναι οι Γιάννης Γκαϊτατζής, Γιώργος πολίτης, Πέτρος Καραβίτης, Νίκος Γαβαλάς και Γιώργος Δάριβας. Στην Λέσχη βρίσκονταν και οι Ανδρέας Μπονόβας & Κώστας Σαραλιώτης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED