Ολυμπιακός: Οι πιστοί «στρατιώτες» του Μαρτίνς! (pics)

Ολυμπιακός: Οι πιστοί «στρατιώτες» του Μαρτίνς! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι πιστοί «στρατιώτες» του Μαρτίνς! (pics)

bet365

Το Gazzetta.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει τους παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο στον Ολυμπιακό αλλά και στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής ο Πέδρο Μαρτίνς.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα και με τα στοιχεία που προκύπτουν και από το Transfermarkt ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός είναι η Νο1 επιλογή του Μαρτίνς. Έχει παίξει 67 ματς υπό τις οδηγίες του στον Ολυμπιακό με τον 2ο Καμαρά να είναι πίσω με 61. Στην τρίτη θέση είναι ο Ζοσέ Σα με 59 μαζί με τον Γκερέρο ενώ σε αριθμό άνω των 50 αγώνων είναι οι Γκιγιέρμε, Ομάρ, Τσιμίκας και Μπουχαλάκης.
Φέτος ο Νο1 σε συμμετοχές με Μαρτίνς είναι ο Σα με 28. Πάνω από 20 αναμετρήσεις έχουν οι Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γκιγιέρμε, Τσιμίκας, Ομάρ και Σεμέδο. Ο Ζοσέ Σα πάντως είναι στους τοπ παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει γενικότερα σε ομάδες που έχει δουλέψει ο Μαρτίνς. Έχουν συνεργαστεί μαζί σε δύο συλλόγους (σ.σ. Μαρίτιμο και Ολυμπιακό) και ο διεθνής κίπερ έχει 70 ματς υπό τις εντολές του.
Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχουν παίκτες που έχουν καταγράψει πάνω από 1.000 λεπτά. Αυτοί - με βάση τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας - είναι οι:
Ελ Αραμπί: 1068 σε 15 αγώνες
Ποντένσε: 1133 σε 14 αγώνες
Σεμέδο: 1229 σε 13 αγώνες
Γκιγιέρμε: 1144 σε 13 αγώνες
Σα: 1517 σε 16 αγώνες
Ομάρ: 1230 σε 13 αγώνες
Μπουχαλάκης: 1111 σε 13 αγώνες
Τσιμίκας: 1057 σε 12 αγώνες
- Στην Gallery οι φωτογραφίες είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα