ΚΕΔ / ΕΠΟ: Βάζει στον... πάγο διαιτητές και VARιστες στο Βόλος - Ολυμπιακός και Λαμία - ΑΕΚ!

Δημήτρης Τομαράς
ΚΕΔ / ΕΠΟ: Βάζει στον... πάγο διαιτητές και VARιστες στο Βόλος - Ολυμπιακός και Λαμία - ΑΕΚ!

bet365

Η ΚΕΔ / ΕΠΟ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr θα βάλει στο... πάγο τους διαιτητές και τους VARιστες των αγώνων Βόλος - Ολυμπιακός 0-0 και Λαμία - ΑΕΚ 0-0!
Το επίμαχο κομμάτι της σχετικής ανακοίνωσης σημειώνει πως «δυστυχώς, η απόδοση των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και την εφαρμογή του συστήματος V.A.R., σε συγκεκριμένους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ήταν αναμφίβολα κατώτερη κάθε προσδοκίας. Κατά συνέπεια, η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε ότι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές, σε αγωνιστικό χώρο και V.A.R., των αγώνων αυτών, θα αποκλειστούν από κάθε μελλοντικό ορισμό και μέχρι οι αναλυτικές αναφορές και αξιολογήσεις των παρατηρητών διαιτησίας να καταθεθούν και να αξιολογηθούν από την Κ.Ε.Δ». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta σε... καραντίνα θα μπουν οι διαιτητές και VARιστες των αγώνων Βόλος - Ολυμπιακός 0-0 και Λαμία - ΑΕΚ 0-0.
Στο πρώτο ματς ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Σουντανί και δεν δόθηκε πέναλτι στον Ελ Αραμπί και στο δεύτερο δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Αλμπάνη από τον Ρόμανιτς. Στο παιχνίδι του Βόλου διαιτητής ήταν ο Φωτιάς και VAR ο Ευαγγέλου και στο Λαμία - ΑΕΚ ρέφερι ο Σκουλάς και VAR ο Τζήλος.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED