Ολυμπιακός: Εκτός για δύο μήνες ο Μπρούνο

Ολυμπιακός: Εκτός για δύο μήνες ο Μπρούνο

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Εκτός για δύο μήνες ο Μπρούνο

bet365

Τις υπηρεσίες του Μπρούνο για τους επόμενους δύο μήνες θα στερηθεί ο Ολυμπιακός με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι. Νοκ-άουτ για 15 μέρες και ο Σουντανί.

Build A Bet στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό η απώλεια δύο βαθμών στο Βόλο ήρθαν και τα νέα του τραυματισμού του Μπρούνο να δέσουν το γλυκό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» για τους επόμενους δύο μήνες!

Την ίδια ώρα, ο Σουντανί έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου, αφού θα χρειαστεί περίπου δυο εβδομάδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα