Από το 0/4 στις τέσσερις ισοπαλίες στην Αθήνα

Gazzetta team
Από το 0/4 στις τέσσερις ισοπαλίες στην Αθήνα

bet365

Πέρυσι ο Άρης γνώρισε τέσσερις ήττες στους εκτός έδρας αγώνες με Πανιώνιο, Ατρόμητο, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, φέτος ολοκλήρωσε «αήττητος» τις αποστολές του.

Όπως σημείωσε και ο Χουλιάν Κουέστα, μετά τη ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο Άρης θα έπρεπε να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Ουσιαστικά πλήρωσε το τίμημα των «λαθών» που έκανε στους εντός έδρας αγώνες. Γιατί σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος δεν έχασε στους τέσσερις εκτός έδρας αγώνες στην Αθήνα. Πέρυσι οι «κίτρινοι» έφυγαν με άδεια χέρια καθώς ηττήθηκαν από τους Πανιώνιο(1-0), Ατρόμητο (4-2), ΑΕΚ (4-0) και Παναθηναϊκό (2-0). Φέτος αποχώρησαν με τέσσερις βαθμούς και φυσικά ισορροπία (4-4) στα τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα