Λάρσον: «Πήραμε και οι δύο ό,τι αξίζαμε»

Gazzetta team
Λάρσον: «Πήραμε και οι δύο ό,τι αξίζαμε»

bet365

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο επιθετικός του Άρη, Ντάνιελ Λάρσον μιλώντας για το 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Νομίζω πως είχαμε από ένα ημίχρονο και σε γενικές γραμμές πιστεύω πως εμείς και ο Παναθηναϊκός εν τέλει πήραμε ότι αξίζαμε από το παιχνίδι. Λίγο εμείς φανήκαμε περισσότερο στο πρώτο μέρος, λίγο μπορεί να φάνηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο. Πάντως έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση και δεν πρέπει να νιώθει κάποιος αδικημένος.

Εμείς παίξαμε μέσα σε λίγες μέρες κι αυτό ίσως να μας κούρασε. Όσο για την δικιά μου συνεργασία με τον Ιντέγιε, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα έτσι ώστε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα».

Για τη νέα χρονιά και τους στόχους του Άρη: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα. Πάμε καλά σε γενικές γραμμές. Δεν δεχθήκαμε γκολ σε δύο συνεχόμενα ματς. Δείχνουμε βελτίωση και πιστεύω πως βρισκόμαστε σε σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε σαφώς σαν ομάδα να κοιτάζουμε όλο και πιο ψηλά..».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα