Μακέντα: «Δεν ρισκάραμε στο πρώτο ημίχρονο»

Gazzetta team
Μακέντα: «Δεν ρισκάραμε στο πρώτο ημίχρονο»

bet365

Στο ό,τι ο Παναθηναϊκός δεν ρίσκαρε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρε απέδωσε την ισοπαλία κόντρα στους «κίτρινους» ο επιθετικός των «πράσινων», Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη που έληξε χωρίς γκολ: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ρισκάραμε και θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Αντιμετωπίσαμε τον Άρη που είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη. Θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα, αλλά δείξαμε πως θέλουμε τη νίκη πως είμαστε έτοιμοι για όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να έχουμε ως στόχο σε κάθε ματς τη νίκη».

Για το αν το γκολ που ακυρώθηκε του Φετφατζίδη «ξύπνησε» τον Παναθηναϊκό: Δεν ήμασταν χαρούμενοι με τον τρόπο που παίζαμε. Αυτή η φάση μας έκανε να αντιδράσουμε και ως ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά. Να δείξουμε πως θέλαμε τη νίκη. Είχαμε τις ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Άρη. Έπρεπε να είχαμε μπει καλύτερα και να ήμασταν πιο επιθετικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα