Μάντζιος: «Δίκαιη η ισοπαλία απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δίκαιη η ισοπαλία απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το 0-0 της Λαμίας με την ΑΕΚ, τους στόχους των παικτών της ομάδας του αλλά και την συνέχεια στην Super League 1.

Ο Μάντζιος είπε στην ΕΡΤ: «Νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, θεωρώ ότι είναι δίκαιη η ισοπαλία. Και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις να κάνουν το γκολ, αλλά νομίζω πως το πιο σωστό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά.

Κλείνουμε έτσι τον χρόνο με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια τους 2 μήνες που είμαστε μαζί & ας μην ξεχνάμε ότι πριν 2 μήνες η ομάδα ήταν κοντά στον υποβιβασμό. Σήμερα όχι μόνο πήραμε βαθμό, αλλά η ομάδα σε κάθε παιχνίδι είναι καλύτερη και πηγαίνει για μια καλύτερη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το εάν σκέφτεται την εξάδα απάντησε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς & υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, όπως και σήμερα. Τα παιδιά είναι έμπειρα και θα δούμε στο τέλος τι μπορούμε να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα