ΟΦΗ: Εκτός (και) ο Νέιρα, υπάρχει... θέμα! (pic)

ΟΦΗ: Εκτός (και) ο Νέιρα, υπάρχει... θέμα! (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Εκτός (και) ο Νέιρα, υπάρχει... θέμα! (pic)

bet365

Ο Αργεντινός χαφ θα απουσιάσει από το ματς του Αγρινίου, όπου οι κρητικοί κινδυνεύουν να μην έχουν κυριολεκτικά τη μισή τους επιθετική

Φιορεντίνα - Ρόμα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Πολλά... μαζεύτηκαν στο «Γεντί Κουλέ» ενόψει του Αγρινίου και ο Γιώργος Σίμος καλείται να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες. Του Μεγιάδο ok φαντάζει διαχειρίσιμη πια, αφού ο 26χρονος «κόφτης» λείπει περίπου δύο μήνες και ο Σακόρ ανεβάζει στροφές. Ομως είναι το βασικό «6άρι» του ΟΦΗ και στο πλάι του από πέρσι καθιερώθηκε ο Νέιρα. Ομως ο συμπατριώτης του δημιουργικός μέσος που παίζει στο «8» συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Παναθηναϊκό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα ματς με Παναιτωλικό και Πανιώνιο. Εκτός και αυτός δηλαδή.
Την ίδια στιγμή ο Ναμπί ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από έναν τραυματισμό και προβάλει δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής. Με τον Αγγλο off στον ΟΦΗ δεν θα έχουν και τον «εγκέφαλό» τους πίσω από τον φορ, ξέχωρα από τον εκτελεστή όλων των στατικών τους φάσεων. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως δύσκολα θα προλάβει (και) ο Σεμέδο που υπέστη εξάρθρωση ώμου κόντρα στον Αρη και αυτόματα νοκ άουτ τέθηκε και ο αριστερός εξτρέμ των κρητικών.
Με γνώμονα ότι οι πιθανότητες να παίξει ο τελευταίος είναι λίγες (ακόμη και αν αυτό συμβεί κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί σαν αλλαγή), ο νεαρός κόουτς δεν υπολογίζει για μεθαύριο τους βασικούς του στο «6», «8», «10» και «11». Παρότι ο Μεγιάδο όπως λείπαμε λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι Ναμπί, Σεμέδο έχουν ήδη «χάσει» κάποια ματς, αν κάνουμε τις σχετικές προσθέσεις θα δούμε πως η παραπάνω τετράδα είναι η μισή επιθετική λειτουργία του ΟΦΗ.
Χωρίς εισαγωγικά, αφού έχουν πετύχει τα 12 από τα 26 γκολ της ομάδας τους στη σεζόν (Σεμέδο 6, Ναμπί 3, Νέιρα 2, Μεγιάδο 1), μετρούν τις 8 από τις 19 ασίστ της (Νέιρα 4, Ναμπί 2, Σεμέδο 2) και έβγαλαν, μέχρι στιγμής, τις 92 από τις 186 τελικές του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (Ναμπί 34, Σεμέδο 33, Νέιρα 20, Μεγιάδο 5).
Σίγουρα ο Βαζ δείχνει ανεβασμένος, οι Νάστος ή Στάικος είναι σε θέση να πλαισιώσουν τον Σακόρ στον άξονα ο οποίος πλέον βρίσκει ρυθμό και ο Σόουζα βρήκε γκολ με τον Αρη και «ανέβηκε» ψυχολογικά, αλλά ο ΟΦΗ καλείται να... ζήσει χωρίς τους 4 από τους κατά τεκμήριο 6 βασικούς του από τα χαφ και μπροστά, ενώ είχε και υποχρεώσεις την Τετάρτη, κάτι που αυξάνει τον βαθμό επιβάρυνσης.
Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΤΩΝ ΣΕΜΕΔΟ, ΝΕΪΡΑ, ΝΑΜΠΙ, ΜΕΓΙΑΔΟ
ΓΚΟΛ: 12/26, 46,1%
ΑΣΙΣΤ: 8/19 42,1%
ΤΕΛΙΚΕΣ: 92/186 49,4%
ΑΝ Ο ΟΦΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΠΛΕ
ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα