ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος!

ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος!

bet365

Κακά μαντάτα με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου καθώς όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση στον χόνδρο.

Ο Γαλανόπουλος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και θα περνούσε από απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τα νέα ήταν δυσάρεστα καθώς όπως έγινε γνωστό, οι εξετάσεις έδειξαν βλάβη στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού. Γι' αυτό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Παντελή Νικολάου.

Η επέμβαση στον Γαλανόπουλο θα γίνει αρθροσκοπικά, πιθανότατα μετά τα Χριστούγεννα και τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ήταν μια κακή στιγμή για τον Έλληνα διεθνή μέσο, σε μια περίοδο κατά την οποία είχε ανεβεί αγωνιστικά, σκοράροντας μάλιστα και το γκολ της νίκης στο 1-0 επί της Ξάνθης στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Τελευταία, άλλωστε, ο Γαλανόπουλος είχε καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας με τον Τζον Φαν'τ Σιπ, σκοράροντας και το πρώτο του τέρμα στο 2-1 επί της Φινλανδίας στην τέταρτη συμμετοχή του με τη «γαλανόλευκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα