Μάνατζερ Κούτρη: «Δεν έχουμε ακούσει για Νάπολι, αλλά ο Γκατούζο τον ξέρει καλά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μάνατζερ Κούτρη: «Δεν έχουμε ακούσει για Νάπολι, αλλά ο Γκατούζο τον ξέρει καλά»

bet365

Ο ατζέντης του Λεονάρντο Κούτρη, Νίκος Κλιτσίδης μίλησε στον ιταλικό Τύπο για το ενδιαφέρον της Νάπολιο για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο 24χρονος μπακ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Τζενάρο Γκατούζο, με τον ατζέντη του Κούτρη, Νίκο Κλιτσίδη να αρνείται πως έχει δεχθεί κρούση από τους «παρτενοπέι».

«Δεν έχω ακούσει κάτι ακόμα από τη Νάπολι, αλλά το βέβαιο είναι πως μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο. Ο Γκατούζο τον ξέρει πολύ καλά, αφού τον αντιμετώπισε τόσο ως προπονητής του ΟΦΗ, όσο και με την Μίλαν στο Europa League. Επίσης στη Νάπολι βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς με τον οποίο ο Κούτρης είναι συμπαίκτης στην Εθνική. Γνωρίζουν την αξία του», τόνισε ο Έλληνας μάνατζερ προσθέτοντας:

«Είναι η κατάλληλη στιγμή να τον αποκτήσει η Νάπολι γιατί δεν παίζει πάρα πολύ. Η τιμή του τον Ιούνιο μπορεί να είναι υψηλότερη. Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που προσπάθησαν να τον αποκτήσουν. Είχαμε προτάσεις από την Ισπανία και την Γαλλία. Γνωρίζω καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είχα φέρει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη Τζένοα και στη συνέχεια στη Μίλαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα