Κουέστα: «Να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη»

Gazzetta team
Κουέστα: «Να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα αναφέρθηκε στις επιστροφή του στη δράση έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας αλλά και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ο… πλέον άτυχος του αγώνα διότι στο μεγαλύτερο μέρος αυτού ήταν απλός θεατής και στην εντυπωσιακή απόκρουση που έκανε προς τα τέλη του αγώνα, η φάση κρίθηκε ως μη γενόμενη καθώς οι παίκτες του Βόλου ήταν εκτεθειμένοι. «Δούλεψα πολύ σκληρά για να γυρίσω νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία. Σίγουρα χρειάζομαι ακόμα δουλειά και θα βελτιώνομαι μέρα με την μέρα. Είμαι ικανοποιημένος από την δική μου απόδοση αλλά και από της ομάδας, που δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της», είπε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας ο οποίος «συρρίκνωσε» το διάστημα της απουσίας του στους δύο μήνες, από τους τρεις που αρχικά είχε αναφερθεί.

Στάθηκε επίσης στο βαρύ πρόγραμμα της εβδομάδας αλλά και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Πετύχαμε μια νίκη η οποία μας δίνει την διάθεση και την ψυχολογία να διεκδικήσουμε την νίκη - όπως σε κάθε ματς, έτσι και στο επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχει κούραση γιατί είναι πολλά ματς σε λίγες μέρες, αλλά δουλεύουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα ματς και να παίρνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα, με στόχο την νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα