Κόρχουτ: «Πέρασε καιρός από την τελευταία νίκη μας»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Πέρασε καιρός από την τελευταία νίκη μας»

bet365

Ο Μιχάι Κόρχουτ δήλωσε απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση και στάθηκε στο διάστημα της… απουσίας του Άρη από τις νίκες.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Ούγγρος αμυντικός μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά θυμήθηκε τον αγώνα με τον Βόλο στον πρώτο γύρο. «Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα στα χαρτιά αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει, πρέπει να πάρουμε τη ρεβάνς, κυρίως όμως πρέπει να κερδίσουμε γιατί πέρασε καιρός από την τελευταία μας νίκη», είπε και συμπλήρωσε. «Ο Βόλος είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Δεν θα έχει άγχος και την πίεση του αποτελέσματος που έχουμε εμείς. Εκτιμώ ότι έχουμε την εμπειρία διαχείρισης αυτής της πίεσης και πιστεύω ότι θα προσφέρουμε μια καλή εμφάνιση στον κόσμο μας».

Σε ερώτηση για τις αιτίες των διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων, απάντησε: «Δεν ξέρω να δώσω ακριβή απάντηση. Στην ουσία μας λείπουν τα γκολ, σε κάποιους αγώνες είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ στο ξεκίνημα μερικών εξ’ αυτών ουσιαστικά κοιμόμασταν. Με τον Ατρόμητο σκοράραμε στο τέλος, με την ΑΕΚ ήμασταν καλοί, με τη Λαμία δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα