Μπήκε ο Κόρχουτ και παίζει με τον Βόλο

Μπήκε ο Κόρχουτ και παίζει με τον Βόλο

Gazzetta team
Μπήκε ο Κόρχουτ και παίζει με τον Βόλο

bet365

Ο Μιχάι Κόρχουτ συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη και θα βρεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ στον αγώνα (19/12, 17:15) με τον Βόλο.

Ο Ούγγρος αμυντικός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας και θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (19/12, 17:15), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με την ομάδα της Μαγνησίας.

Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα