Μπάγεβιτς: «Έχω πρόταση από την εθνική Βοσνίας»

Gazzetta team
Μπάγεβιτς: «Έχω πρόταση από την εθνική Βοσνίας»

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με αφορμή τη βράβευση του στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 60 χρόνια της Α' Εθνικής, μίλησε για τις προτάσεις που έχει και τη μάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Τι είπε για ΑΕΚ και Άρη.

Ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στάθηκε στη μάχη των δύο ομάδων για τον τίτλο, αλλά και για την αλλαγή στάτους της ΑΕΚ με την είσοδο της στο νέο γήπεδο της.

Παράλληλα, όπως είπε, «έχω πρόταση από την εθνική Βοσνίας».

Αναλυτικά όσα είπε σήμερα (17/12) στο Metropolis 95,5

Για την βράβευσή του στο λεύκωμα της Α’ Εθνικής:

«Ηταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ήταν ωραίο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να το σεβόμαστε όλοι για να αποδίδει καλύτερα. Μου προσέφερε πολλά τα 35 χρόνια που είμαι εδώ κι εγώ προσπαθούσα να προσφέρω ό,τι μπορούσα με σεβασμό και αγάπη. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και το σέβομαι».

Για τον αγωνιστικό ανταγωνισμό ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:

«Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές. Και είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός και να μην ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής. Μακάρι να πάει μέχρι το τέλος και να βλέπουμε πιο καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι το θέλουν, διψάνε γι΄ αυτό. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, είναι πολύ καλές και οι δύο, είναι κοντά, ο πιο τυχερός και ο καλύτερος στο τέλος θα το πάρει. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι ψηλά, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να περάσει και να πάρει τον τίτλο. Το έχουμε δει ι άλλες φορές με την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν όταν ήταν στον ΠΑΟΚ υπήρχε ο Σαββίδης:

«Παίζει ρόλο το οικονομικό, είναι σίγουρο, τώρα να λέμε το αν είχαμε κι εμείς λεφτά, δεν είναι σωστό. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν. Σίγουρα αν δεν πληρώνονται δεν μπορούν να αποδώσουν όπως μπορούν».

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ, το νέο γήπεδο, αλλά και τον Αρη:

«Η ΑΕΚ είναι πάντα για κορυφή. Τώρα που κερδίσαμε την Ξάνθη θα βρει το δρόμο της. Η ΑΕΚ θα είναι 50% πάνω με το νέο γήπεδο. Ο Αρης παλεύει, προσπαθεί να είναι όσο πιο ψηλά μπορεί, κάποια στιγμή θα βρει τη σταθερότητα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αν έχει πρόταση από τη Βοσνία:

«Όλα αυτά τα χρόνια έλεγα ότι πρέπει να έχουμε όσους περισσότερους Ελληνες παίκτες στο πρωτάθλημα. Αλλά παίκτες που πρέπει να μας βοηθάνε για να πάμε ψηλά. Η Ελλάδα έχει πάντα ταλέντα. Πρέπει να έχουμε όρεξη για δουλειά. Εχω πρόταση για την εθνική Βοσνίας, μαζί με ακόμη τρεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα