Πέλκας: «Προσπαθώ να αποκτήσω ρυθμό, ήμασταν ουσιαστικοί»

Πέλκας: «Προσπαθώ να αποκτήσω ρυθμό, ήμασταν ουσιαστικοί»

Gazzetta team
Πέλκας: «Προσπαθώ να αποκτήσω ρυθμό, ήμασταν ουσιαστικοί»

bet365

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας αποκάλυψε που αφιέρωσε το γκολ, τι τους είπε ο Φερέιρα στο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό και υπογράμμισε ότι προσπαθεί να βρει ρυθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέλκας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού:

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Στον Βαλάντη (σ.σ. Βαρλάμης) καθώς μου είπε ότι θα σκοράρω και το αφιέρωσα σε αυτόν. Ο πανηγυρισμός είναι από ένα τραγούδι»

Για τη δική του κατάσταση: «Σιγά σιγά προσπαθώ να αποκτήσω ρυθμό, χρειάζεται υπομονή. Συγχαρητήρια στον Κνετ που έβγαλε το βολ πλανέ, ήταν κάτι πολύ δύσκολο».

Για όσα τους είπε ο Φερέιρα στο ημίχρονο: «Αν δεν αγαπάς τη μπάλα και δεν της συμπεριφέρεσαι καλά, δεν θα σου συμπεριφερθεί και αυτή».

Για τη συνέχεια, σημείωσε: «Ήμασταν ουσιαστικοί σήμερα, είναι μαραθώνιος και θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι και διαθέσιμοι. Να δουλεύουμε και να αρπάζουμε την ευκαιρία που μας δίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα