Ολυμπιακός: Αγωνία για τον Γκιγιέρμε που έγινε αλλαγή από πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Πασαλίδη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αγωνία για τον Γκιγιέρμε που έγινε αλλαγή από πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Πασαλίδη (pics)

bet365

Ο Γκιγιέρμε δέχθηκε τρομερά σκληρό μαρκάρισμα από τον Πασαλίδη στο 15' του αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός ("κλάδεμα" με δύο πόδια), έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο. Μεγάλη αγωνία για τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Μπουχαλάκη. Φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Ο Γκιγιέρμε δέχθηκε τρομερά σκληρό μαρκάρισμα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στο 15' του αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός ("κλάδεμα" με δύο πόδια). Μετά από αυτήν την εξέλιξη βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και έδειχνε να πονάει πολύ. Αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο (αντικαταστάθηκε από τον μπουχαλάκη) και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάστασή του. Επίσης υπάρχουν σοβαροί φόβοι για μεγάλη ζημιά. Ο Πασαλίδης αρχικά τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, όμως αφού ο ρέφερι Παπαπέτρου είδε την φάση στο VAR, τον απέβαλε σωστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα