Ανιγκό: «Ο Βαλμπουενά στους τρεις πιο σημαντικούς παίκτες μου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ανιγκό: «Ο Βαλμπουενά στους τρεις πιο σημαντικούς παίκτες μου»

bet365

Ο άλλοτε προπονητής και τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοζέ Ανιγκό αναφέρθηκε στους τρεις ποδοσφαιριστές που σημάδεψαν την καριέρα του, συμπεριλαμβάνοντας και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος έχει μακρά πορεία στη Μαρσέιγ, τόσο ως προπονητής, όσο και ως αθλητικός διευθυντής αναφέρθηκε στους τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε από την παρουσία τους στους «Φωκαείς».

«Θα αναφέρω τρεις ποδοσφαιριστές. O πρώτος είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με τον οποίο μοιραστήκαμε την περιπέτεια μας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου UEFA 2004.

Ο δεύτερος είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος εξελίχθηκε σε εμάς ως ένας σπουδαίος επαγγελματίας με μεγάλες επιτυχίες.

Επίσης υπάρχει και ο Μαμαντού Νιάνγκ, ο οποίος συμβολίζει την επιτυχία της ομάδας και χάρη σε εκείνον η Μαρσέιγ κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα (2010)», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα