Ινσούα: «Σημαντική νίκη που αξίζαμε»

Gazzetta team
Ινσούα: «Σημαντική νίκη που αξίζαμε»

bet365

Για σημαντική νίκη που άξιζε ο Παναθηναϊκός έκανε λόγο ο Μάνουελ Ινσούα.

Συγκεκριμένα ο Αργεντίνος αριστερός μπακ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι μια σημαντική νίκη. Ήταν σημαντικό παιχνίδι μετά την ισοπαλία στο Βόλο και είναι σημαντικό πως κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Συνολικά είναι μία σημαντική νίκη που την αξίζαμε.

Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα έπαιζε αμυντικό παιχνίδι. Πολλές φορές ήταν και οι 11 πίσω και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν δυσκολίες σε εμάς. Εμείς όπως με ποιότητα καταφέραμε να ανοίξουμε την άμυνά τους, καθώς και το πέναλτι ήταν από μία ομαδική μας προσπάθεια».

Για το ματς με ΟΦΗ στο Ηράκλειο: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μιλήσει οι παίκτες και έχουμε πει πως είμαστε μια σημαντική ομάδα με στόχο μόνο τη νίκη. Είμαστε στην εξάδα και με τον ΟΦΗ θέλουμε μόνο τη νίκη. Ξέρουμε πως είναι δύσκολος αγώνας αλλά θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας στον πρώτο γύρο τελείωσε, κοιτάζουμε αυτό που όπως ανέφερα θέλουμε να κερδίσουμε και μόνο».

Για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού φέτος: «Πέρσι είχε συμβεί το αντίθετο. Είχαμε νίκες, μετά ήρθαν οι ισοπαλίες και μετά οι ήττες. Όταν περνάς άσχημη περίοδο έρχονται τα καλά. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες με πολύ καλό επιτελείο. Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες στους νέους. Ξεκινήσαμε με ισοπαλία στην Λαμία, αλλά η ομάδα είτε χάνει, είτε κερδίζει προσπαθεί για την καλύτερη εμφάνιση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα