Σεμέντο για τον τραυματισμό του: «Μάθημα ζωής»

Gazzetta team
Σεμέντο για τον τραυματισμό του: «Μάθημα ζωής»

bet365

Με ανάρτηση του στο instagram, ο Λισάντρο Σεμέντο μίλησε για τον τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη, χαρακτηρίζοντας τον ως μάθημα ζωής.

Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, ο Γιώργος Σίμος είδε άλλο ένα αναντικατάστατο γρανάζι του να αποχωρεί τραυματίας.

Μετά τους Μεγιάδο και Ναμπί, ο Λισάντρο Σεμέντο στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και αντικαταστάθηκε από τον Σόουζα Φερέιρα.

Μετά την σπουδαία επικράτηση του ΟΦΗ, ο Πορτογάλος άσος τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Instagram για τον τραυματισμό του, κάνοντας λόγο για ένα μάθημα ζωής, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Σήμερα πήρα ένα μάθημα ζωής. Ακόμα και σε μία αστεία στιγμή, δεν πρέπει ποτέ να ευχόμαστε άσχημα πράγματα, γιατί μπορούν να συμβούν στον καθένα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και μαζί μου πραγματικά αυτό συνέβη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα