Δώνης: «Κάκιστοι στο πρώτο, σοβαρότητα και ένταση στο δεύτερο»

Gazzetta team
Δώνης: «Κάκιστοι στο πρώτο, σοβαρότητα και ένταση στο δεύτερο»

bet365

Στην αλλαγή εικόνας που είχε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί της Λαμίας: «Δεν κοιτάμε μόνο τους βαθμούς. Άσχετα που σήμερα τους πήραμε. Είχαμε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και η Λαμία είχε επικίνδυνες φάσεις. Στο δεύτερο είχαμε σοβαρότητα, βγάλαμε ένταση και πριν ο αντίπαλος δεχθεί κόκκινη ήμασταν καλύτεροι. Μας ικανοποιούν οι τρεις βαθμοί».

Για τον Περέα: «Ο Χουάν είναι ένα παιδί που διψάει. Ακολουθεί τις εντολές των προπονητών προσπαθεί να βελτιώνεται και θέλει να μάθει. Είναι ένα παιδί που έχει κάτι που δεν έχει κανένας επιθετικός μας, έχει δύναμη και πείσμα. Ο χρόνος είναι υπέρ του για να γίνει καλύτερος. Θέλει υπομονή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα