FIFA/UEFA: Καλούν τους 4 «μεγάλους» για συναίνεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Gazzetta team
FIFA/UEFA: Καλούν τους 4 «μεγάλους» για συναίνεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

bet365

FIFA και UEFA έχουν πάρει την απόφαση να καλέσουν τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια συμφωνία κυρίων για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι διεθνείς συνομοσπονδίες έχουν αποφασίσει να τρέξουν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον λόγο έχουν αποφασίσει να καλέσουν σε συνάντηση μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου και επί ελβετικού εδάφους, τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Και αυτό γιατί στις 31 Ιουλίου αποχωρεί η διεθνής επιτροπεία από την χώρα μας και παύει πια η εποπτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που αναγκάζει τις διεθνείς συνομοσπονδίες να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους τέσσερις μεγάλους και να υπάρξει μια συμφωνία κυρίων μεταξύ τους, μια συναίνεση και πάνω σε αυτό το στάτους, να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ και να μην χρειαστεί να υπάρξει παράταση της εποπτείας στην χώρα μας.

Ηδη η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (13/12) τόνισε πως τόσο στην FIFA όσο και στην UEFA δεν περνάνε απαρατήρητες οι δυσφημιστικές δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος από τους Ελληνες παράγοντες και γι αυτό θέλουν τους τέσσερις να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι αφού δεν είναι στις προθέσεις τους να συνεχίσουν να είναι στην Ελλάδα έχοντας συνεχώς έναν ρόλο μπαμπούλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα