Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη!

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη!

bet365

Το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ δεν έχει κανένα περιθώριο και απέναντι στην Λαμία θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην χάσει και άλλο πολύτιμο έδαφος για τα πλέι-οφ. Εκτός αποστολής ο Κολοβός, η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Δώνης.

Η αυλαία του δευτέρου γύρου ανοίγει το Σάββατο για τον Παναθηναϊκό. Μετά το απογοητευτικό πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, το σύνολο του Γιώργου Δώνη θέλει να κάνει μια νέα αρχή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, καθώς περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, πολύ απλά δεν υπάρχουν. Ήδη οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος για την εξάδα και θα πρέπει να εκμεταλλευθούν το πιο βατό πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών για να εδραιωθούν στις θέσεις των πλέι-οφ πριν τα συνεχόμενα ντέρμπι.

Το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽βρίσκεται στην 9η θέση με 17 βαθμούς, όσους έχει και η ομάδα της Φθιώτιδας. Νωρίτερα το Σάββατο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη. Αμφότεροι είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό(19 οι Κρητικοί, 18 οι Θεσσαλονικείς). Σε περίπτωση νίκης ενός εκ των δύο, ο Παναθηναϊκός περνάει τον χαμένο, ενώ με ισοπαλία, προσπερνά τον Άρη και φτάνει τον ΟΦΗ στους 20!

Στην πρεμιέρα του δεύτερου μισού, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να... πατήσει στην εξάδα, ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την διάρκεια. Αν συνεχιστεί το ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω, τότε ο σύλλογος θα γράψει ιστορία του με την συμμετοχή του στα play-out.

Επιστρέφουν τρεις, λείπουν τρεις!

Απέναντι στην Λαμία, ο Γιώργος Δώνης θα έχει και πάλι στην διάθεσή του, τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Αχιλλέας Πούγγουρας που επιστρέφουν από τιμωρία και τον Γκίας Ζαχίντ μετά τον τραυματισμό του. Στο αντίποδα, εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι Χρήστος Δώνης, Μπαρτ Σένκεφελντ και Ματίας Γιόχανσον.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Διούδης, Αποστολάκης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής, Σέχου, Βαγιαννίδης.

Εκτός έμεινε ο Κολοβός που είχε ενοχλήσεις και έκανε ατομικό ενώ πάλι δεν συμπεριλήφθηκαν οι Φάουστο και Μολό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα