ΠΑΟΚ: Μετρά αντίστροφα για τη μάχη στο Αγρίνιο

ΠΑΟΚ: Μετρά αντίστροφα για τη μάχη στο Αγρίνιο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μετρά αντίστροφα για τη μάχη στο Αγρίνιο

bet365

Αφιερωμένη στην τακτική ήταν η προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, το πρωί της Παρασκευής (13/12), πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς εκτός από τους Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ, έχει διαθέσιμους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της Κυριακής (15/12) στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι στο Αγρίνιο φτάνει στο τέλος της. Η προετοιμασία της ομάδας για τη μάχη κόντρα στον Παναιτωλικό κορυφώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επικεντρώνονται στον επικείμενο αγώνα. Η προπόνηση της Παρασκευής (13.12) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τον Παναιτωλικό, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδι στο φινάλε.

Εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ, που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Το Σάββατο (14.12) το αγωνιστικό τμήμα θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αγρίνιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα