Αποθεραπεία για τον Κόρχουτ στον Άρη

Αποθεραπεία για τον Κόρχουτ στον Άρη

Gazzetta team
Αποθεραπεία για τον Κόρχουτ στον Άρη

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μιχάι Κόρχουτ στον εκτός έδρας αγώνα (14/12) με τον ΟΦΗ, αλλά ο Ούγγρος αμυντικός δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ο.Φ.Η. στο «Θοδ. Βαρδινογιάννης» (14/12, 17:15), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής –και πρώτης του β’ γύρου- του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με την ομάδα της Κρήτης (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», στην οποία δεν συμμετείχε και πάλι ο Μιχάι Κόρχουτ (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα