Ένινγκ: «Μπορούν να παίξουν μαζί Ιντέγε-Λάρσον, έτοιμος ο Κουέστα»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Μπορούν να παίξουν μαζί Ιντέγε-Λάρσον, έτοιμος ο Κουέστα»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το βασικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (14/12) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Χουλιάν Κουέστα είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα, στο αήττητο των επτά αγώνων αλλά και στη λογική της ομάδας του. «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Το συγκεκριμένο έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας γιατί είναι απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Κάθε ρεκόρ έχει το τέλος του, αλλά για μας σε κάθε αγώνα ο στόχος μας είναι η νίκη. Νιώθουμε ότι είμαστε καλά, θα πάμε για να κερδίσουμε, η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αλλά εμείς πηγαίνουμε για να κερδίσουμε».

Σχετικά με την αμφίβολη παρουσία του Μιχάι Κόρχουτ, απάντησε ότι… «δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα παίξει, θα το δούμε, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και στο ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί. Για μας είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε την παρουσία του στα δύο τελευταία παιχνίδια», είπε και ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. «Έχουμε κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχει και ο Μενέντεθ ο οποίος μπορεί να παίξει αριστερά. Δεξιά έχει επιστρέψει ο Σούντγκρεν οπότε έχουμε και αυτή τη λύση. Δεν είναι κάτι που θέλω να σταθώ, να θεωρήσω ότι υπάρχει πρόβλημα, γιατί έχουμε λύσεις».

Ο Μίκαελ Ένινγκ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της συνύπαρξης του Μπράουν Ιντέγε με τον Ντάνι Λάρσον. «Είναι πολύ καλό το ότι έρχεται ένας παίκτης από πίσω και παίζει καλά. Υπάρχει σκέψη να παίξουν μαζί στην ενδεκάδα, όπως και να παίξει στην πτέρυγα ο Λάρσον. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη, είναι κάτι που σκεφτόμαστε», απάντησε.

Πέρα από το αήττητο, ρωτήθηκε και για την αδυναμία του Άρη να κερδίσει κάποια παιχνίδια. «Είμαι χαρούμενος που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις. Για μένα το σημαντικότερο είναι ότι στα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε, σε όλα μπορούμε να πούμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα με τη Λαμία. Γενικώς δεν είμαστε σε θέση να ισοπεδώνουμε κάθε αντίπαλο σε κάθε αγωνιστική. Θέλουμε να κερδίζουμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στον Ατρόμητο, αλλά στο τέλος μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν τυχεροί που πήραμε τον βαθμό».

Ο Μίκαελ Ένινγκ επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ο Χουλιάν Κουέστα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, λέγοντας ότι «ναι, ο Κουέστα είναι έτοιμος», δείχνοντας ότι ο Ισπανός θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Άρη στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Σχετικά με τον αποκλεισμό του Απόστολου Τσιλιγγίρη από την αποστολή στον αγώνα με τον Ατρόμητο, είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω αυτή τη συζήτηση γιατί έχουμε ένα ξεκάθαρο Νο1 στην ιεραρχία κι αυτός είναι ο Κουέστα. Ένας τερματοφύλακας μπορεί να κάνει και 34 παιχνίδια στη χρονιά. Ο Τσιλιγγίρης είναι ένας νεαρός έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι αλλά είναι λογικό να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε ο Έμαν για την αποστολή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα