Ολυμπιακός: Στράφηκε κατά ΠΑΟΚ στην Εφέσεων και ζήτησε απόφαση έως την Παρασκευή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στράφηκε κατά ΠΑΟΚ στην Εφέσεων και ζήτησε απόφαση έως την Παρασκευή

bet365

Ο Ολυμπιακός στην υπερασπιστική του γραμμή στην εκδίκαση της έφεσής του στράφηκε και κατά του ΠΑΟΚ για την ένταση που υπήρξε πριν το μεταξύ τους ντέρμπι και ζήτησε να βγει απόφαση έως την Παρασκευή.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού σημείωσαν στην εκδίκαση της έφεσης των Πειραιωτών για την μείωση της ποινής των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών πως «η πόρτα ήταν σε στάδιο επισκευής και δεν πρόλαβαν οι τεχνικοί να την επισκευάσουν. Αν υπήρχαν υπόγειες σκέψεις για επεισόδια, γιατί να γίνουν σε κοινή θέα; Θα γίνονταν σε άλλους χώρους που δεν βλέπει κανείς». Μετά από διάλογο με την έδρα ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Χατζησαββάογλου, είπε σε εκείνο το σημείο: «Ήταν χαλασμένη η πόρτα κύριε πρόεδρε. Ο ΠΑΟΚ ήταν που κατέβηκε με ατζέντα να δημιουργηθούν επεισόδια. Υπάρχουν αναφορές ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πέταξαν μπουκάλι»!

Ανάμεσα στα άλλα υπογράμμισε πως «η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου είναι μια πρωτοφανής κατασκευή. Τιμωρούμαστε για στοιχεία που δεν αναφέρονται στα δύο κύρια αποδεικτικά μέσα (σ.σ. φύλλο αγώνα και έκθεση παρατηρητή). Ο αστυνομικός διευθυντής φώναξε τον παρατηρητή και του είπε για τον τραυματισμό αστυνομικού. Είναι κατά δήλωσή του αστυνομικού διευθυντή, δεν το είδε ο παρατηρητής με τις δικές του αισθήσεις.

Δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη η έκθεση της αστυνομίας για γεγονός που δεν αναφέρεται στην έκθεση του παρατηρητή. Δεν μπορεί ο παρατηρητής να μνημονεύει γεγονός που δεν παρατήρησε, δεν διαπίστωσε ο ίδιος. Δεν πρέπει να λάβετε καν υπόψη την αναφορά του. Ο τραυματισμός είναι ως μη γενόμενος». Ο Ολυμπιακός ζήτησε να βγει η απόφαση έως την Παρασκευή, κάτι που μάλλον θα γίνει πράξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα