Χρήστος Δώνης: «Πληρώσαμε και πάλι το ότι δεν σκοράραμε»

Gazzetta team
Χρήστος Δώνης: «Πληρώσαμε και πάλι το ότι δεν σκοράραμε»

bet365

Στην επιθετική ανομβρία που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στάθηκε και ο μέσος του «τριφυλλιού», Χρήστος Δώνης αναφέροντας πως και στον Βόλο οι... πράσινοι πλήρωσαν το ότι δεν σκόραραν.

Αναλυτικά ο Χρήστος Δώνης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για μας, νομίζω ότι είχαμε και άλλες φάσεις για το 0-2. Δεν το κάναμε, σε ένα τρανζίσιον έγινε το πέναλτι και ισοφαριστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πάλι δεν καταφέραμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα που έχουμε σαν ομάδα, το έχουμε πληρώσει πολλές φορές και δεν έχει να κάνει μόνο με τον σέντερ φορ, αλλά με όλη την ομάδα. Πρέπει να το φτιάξουμε.

Ήταν σίγουρο ότι ο Βόλος μετά το 1-1 θα προσπαθούσε να κλείσει τους χώρους, όμως εμείς και πάλι φτιάξαμε τις ευκαιρίες. Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει αυτό, αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε, γιατί η μπάλα είναι συνέχεια έξω από την περιοχή και δεν μπορούμε να την σπρώξουμε στα δίχτυα».

Για την συνέχεια: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θα μπούμε στα πλέι-οφ, η απόσταση από την 4η θέση είναι 2-3 πόντοι. Για μένα το πιο τραγικό είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε 2η συνεχόμενη νίκη. Δεν γίνεται να έχουν περάσει 15 ματς και να μην το έχουμε καταφέρει».

Για την εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό: «Σίγουρα υπάρχει σταθερότητα και βελτίωση, αλλά προσωπικά έχω κουραστεί να λέω ότι παίξαμε καλά και δεν πήραμε αποτέλεσμα. Είχα πει με τον Αστέρα ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά πήραμε τους τρεις πόντους. Σήμερα παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε τους πόντους».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοράρει: «Το γκολ είναι πολλά πράγματα. Μιλάω για όλους, όχι μόνο για τους σέντερ φορ. Μπορεί να μας λείπε ένας παίκτης που θα είναι στην περιοχή και απλά να ακουμπάει τη μπάλα και να τη βάζει, όπως ο Μπλάνκο της ΑΕΚ. Το γκολ είναι και χάρισμα μερικές φορές. Ο Μακέντα βοηθά πάρα πολύ στην ανάπτυξη, σίγουρα θέλει ψυχολογία. Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα βρει πιο πολύ δίχτυα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα