Ίβιτς σε Κωστένογλου: «Νίκο σε ευχαριστώ για την προσφορά σου στην ΑΕΚ»

Ίβιτς σε Κωστένογλου: «Νίκο σε ευχαριστώ για την προσφορά σου στην ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
Ίβιτς σε Κωστένογλου: «Νίκο σε ευχαριστώ για την προσφορά σου στην ΑΕΚ»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου ευχαρίστησε τον Νίκο Κωστένογλου για την προσφορά του, με τον τεχνικό της Ένωσης να δηλώνει χαρούμενος και περήφανος.

Το 5-0 επί του Πανιωνίου ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ καθώς από αύριο Κυριακή αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του ο Μάσιμο Καρέρα.

Στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς ο Ίλια Ίβιτς ευχαρίστησε τον Κωστένογλου ενώπιον των παικτών για την προσφορά του στον πάγκο της Ένωσης: «Με στεναχωρεί όταν πρέπει να αποχωριστώ από πολύ καλούς συνεργάτες και από ανθρώπους με ήθος. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο με ατυχίες και αδικίες. Ο προπονητής στο τέλος είναι αυτός που πληρώνει τις αποτυχίες. Με στεναχωρεί γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες, τον εκτιμώ σαν άνθρωπο, ήταν επαγγελματίας, δούλευε πολύ, του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει. Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου. Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σου εύχομαι καλή επιτυχία, έδωσες 100% στην ομάδα που τόσο αγαπάς», ανέφερε ο Ίβιτς.

Από την πλευρά του ο Κωστένογλου μέσα στα αποδυτήρια τόνισε στον Ίβιτς και στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ευχαριστώ Ίλια για τη συνεργασία. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος. Συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα, δείξατε ότι μπορείτε πολύ καλύτερα. Θέλω αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε αγαστή μεταξύ σας συνεργασία. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά. Δυο πράγματα: Στη ζωή όταν κρατάς κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει. Να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο, άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Στο τέλος οι παίκτες σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον Κωστένογλου, ο οποίος βγήκε βουρκωμένος από τα αποδυτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα