ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Καρέρα!

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Καρέρα!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Καρέρα!

bet365

Μόνο η ανακοίνωση απομένει πλέον από την ΑΕΚ καθώς οι κιτρινόμαυροι έδωσαν τα χέρια με τον Μάσιμο Καρέρα. Στο ΟΑΚΑ για να δει το ματς με τον Πανιώνιο θα βρίσκεται ο Ιταλος τεχνικός.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσει

Ο Μάσιμο Καρέρα βρισκόταν από το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα με τον ατζέντη του για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αυτές έλαβαν χώρα το πρωί του Σαββάτου με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ίλια Ίβιτς, με τις δύο πλευρές να δίνουν οριστικά τα χέρια.

Ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός αναλαμβάνει την ΑΕΚ με τις υπογραφές να πέφτουν την Κυριακή μετά τις οποίες θα υπάρξει και η ανακοίνωση από τους κιτρινόμαυρους. Όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αυτή πιθανότατα θα είναι μέχρι τον Μάιο του 2021, καθώς αυτό ήταν το περιεχόμενο των συζητήσεων μεταξύ ΑΕΚ και Καρέρα. Κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στην ανακοίνωση την Κυριακή.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Καρέρα θα βρίσκεται φυσικά στο ΟΑΚΑ, συνοδευόμενος από τον Ίβιτς, για να παρακολουθήσει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η παρουσίαση του Καρέρα με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη (10/12), αφού ο Ιταλός κόουτς θα έχει γνωρίσει ήδη την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα