Κωστένογλου: «Εργάζομαι συνεχώς για να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ»

Κωστένογλου: «Εργάζομαι συνεχώς για να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Κωστένογλου: «Εργάζομαι συνεχώς για να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο υπογράμμισε ότι συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για το καλό της ΑΕΚ και ευχήθηκε να παρθούν οι καταλληλότερες αποφάσεις στο θέμα του προπονητή.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου στη NOVA:

Για το πως κύλησε μία ακόμη εβδομάδα στην Ένωση μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα: «Όταν έρχεσαι από ένα αρνητικό αποτέλεσμα τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα. Κλείνει η εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα».

Για το πως σχολιάζει όσα είπαν οι παίκτες του ότι η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας είναι αποκλειστικά δική τους: «Τη δεδομένη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η υστεροφημία της προπονητικής μου ικανότητας. Εργάζομαι συνεχώς για να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ και να πετάξει και πάλι ψηλά».

Για τον Πανιώνιο: «Κάθε παιχνίδι επιβάλλεται να παρουσιαζόμαστε ως μια μεγάλη ομάδα. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να εμποδίσει τον ΟΦΗ να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ομάδα με μέταλλο. Έχουν ένα σύνολο νεαρών ποδοσφαιριστών, που παίζουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να κερδίσουμε».

Για την προπονητολογία, που συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα: «Με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια θα συνεχίσω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Εύχομαι να παρθούν οι καταλληλότερες αποφάσεις για το καλό της ομάδας».

Τέλος, στο τελευταίο του σχόλιο για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και προσήλωση στον αγώνα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένα δεν κερδίζεται με βάση τη θέση μιας ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε μόνο να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα