Μάνατζερ Καρέρα: «Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, θέλει το πρωτάθλημα»

Μάνατζερ Καρέρα: «Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, θέλει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μάνατζερ Καρέρα: «Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, θέλει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο αντζέντης του Μάσιμο Καρέρα, Αντρέα Ντ' Αμίκο με δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Ιταλού τεχνικού, και πως στόχος του είναι το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Υπάρχει συμφωνία, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να συζητήσουμε και για να υπογράψουμε. Απόψε το βράδυ, λίγο μετά τις 21:30 (ώρα Ελλάδας) όπως υπολογίζω, θα είμαστε στην Αθήνα. Πραγματικά απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες να συζητήσουμε, υπάρχει συμφωνία.

Ο κύριος Καρέρα, γνωρίζει ήδη αρκετά για την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και το πλάνο που υπάρχει. Ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, γνωρίζει ότι οι φίλαθλοί της είναι εκδηλωτικοί, αφοσιωμένοι στην ομάδα και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Έμαθε επίσης, για το νέο γήπεδο. Όλα αυτά τον κάνουν χαρούμενο και φυσικά ήταν σημαντικά για να πειστεί, προκειμένου να συνεχίζει στην καριέρα του με την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Για τους στόχους του Καρέρα με την ΑΕΚ: «Θέλει να επιτύχει όπως και στην Σπαρτάκ Μόσχας, θέλει να κάνει πράγματα που έκανε με την ομάδα της Ρωσίας, οδηγώντας την σε επιτυχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα