Σφιντέρσκι: «Υπήρξε πανικός, ήταν πολύ επικίνδυνο»

Σφιντέρσκι: «Υπήρξε πανικός, ήταν πολύ επικίνδυνο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σφιντέρσκι: «Υπήρξε πανικός, ήταν πολύ επικίνδυνο»

bet365

O Κάρολ Σφιντέρσκι περιέγραψε σε πολωνική ιστοσελίδα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι με επιστροφή* στα χαμένα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πολωνός φορ τόνισε στην ιστοσελίδα sport.onet.pl πως οι άνθρωποι του γηπέδου δεν ήθελαν να ανοίξουν τις πόρτες και αναγκάστηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να περπατήσουν αρκετά μέτρα με συνέπεια να εμφανιστούν οπαδοί του Ολυμπιακού.

«Υπήρξε πανικός. Όταν φτάσαμε με το πούλμαν στο στάδιο του Ολυμπιακού, δεν ήθελαν να ανοίξουν τις πόρτες ώστε να πάμε απευθείας στα αποδυτήρια. Έτσι έπρεπε να περπατήσουμε και δεν ξέρω πως και από που εμφανίστηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ επικίνδυνο. Οι αστυνομικοί έτρεξαν αμέσως. Ένας από αυτούς με έσπρωξε με την ασπίδα του. Δεν ξέρω αν κατάλαβε ποιος είμαι ή όχι, αλλά είμαι ζωντανός.

Στην Ελλάδα είναι ένα σπουδαίο ματς κι αυτή την περίοδο το μεγαλύτερο ντέρμπι. Η αδρεναλίνη είναι σε πιο υψηλά επίπεδα απ’ ότι συνήθως. Πάντως, παίξαμε καλά και κάναμε ένα καλό παιχνίδι σ ένα δύσκολο γήπεδο και πήραμε μια πολύτιμη ισοπαλία. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε κερδίσει», τόνισε ο 22χρονος φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα