Μαρτίνς στους οπαδούς: «Θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους οπαδούς: «Θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους»!

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την στήριξή τους, τους ζήτησε ανάλογη ώθηση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δεσμεύτηκε πως η ομάδα θα τους κάνει περήφανους.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, απευθυνόμενος προς τους οπαδούς των Πειραιωτών μετά τα όσα ειπώθηκε από μέρους τους στον Ρέντη, τους ζήτησε μεγάλη ώθηση για ακόμα μία φορά και να κάνουν ότι μπορούν (σ.σ. και πάλι) για να στηρίξουν τους γηπεδούχους του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ίβηρας τεχνικός ευχαρίστησε τους οργανωμένους για την στήριξη και τους ζήτησε μια χάρη.
Ο Πορτογάλος ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως «θέλω από εσάς όταν βάλουμε γκολ να μην ανάψουν καπνογόνα και μας κόψετε το ρυθμό. Θέλω να το πείτε σε όλους. Εμείς αύριο θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους».​

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα