Καραπαπάς: Δεν πήγε στην Πειθαρχική, ο δικηγόρος του ζήτησε προθεσμία για υπόμνημα

Καραπαπάς: Δεν πήγε στην Πειθαρχική, ο δικηγόρος του ζήτησε προθεσμία για υπόμνημα

Gazzetta team
Καραπαπάς: Δεν πήγε στην Πειθαρχική, ο δικηγόρος του ζήτησε προθεσμία για υπόμνημα

bet365

Η υπόθεση με τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά μετά το ματς με την Ξάνθη εκδικάστηκε, όμως ο ίδιος δεν έδωσε το παρών στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ. Τι ζήτησε ο δικηγόρος του.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε δώσει δύο αναβολές στον Κώστα Καραπαπά (σ.σ. λόγω οσφυαλγίας) προκειμένου να παραστεί ο ίδιος στο δικαστήριο, όπως είχε ζητήσει και η νομική υπεράσπισή του. Η υπόθεση αφορούσε στις δηλώσεις του για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου και της Ξάνθης. Όμως την Πέμπτη (28/11) που εκδικάστηκε η υπόθεση, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δεν παρέστη στο Πειθαρχικό της ελληνικής Ομοσπονδίας.
Ο δικηγόρος του Καραπαπά, Γιάννης Χατζησαββάογλου, δεν ήθελε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να αντικρούσει την κατηγορία της δυσφήμισης. Υπέβαλλε αρχικά ένσταση ακυρότητας της κλήσης «λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου», βασιζόμενος στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στην δίωξη που άσκησε, δεν αναφέρει ποια κομμάτια της δήλωσης του παράγοντα του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, είναι δυσφημιστικά και ποια όχι. Όταν ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής του είπε ότι μαζί με την ένσταση, θα εκδώσει και απόφαση για την ουσία της υπόθεσης, ο Χατζησαββάογλου είπε: «Αν είναι έτσι, και στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η ένστασή μας, τότε αρνούμαστε τις κατηγορίες, καθώς δεν θεωρούμε ότι έχουν διατυπωθεί δυσφημιστικές κρίσεις από τον κ. Καραπαπά. Θέλουμε και ένα περιθώριο για να υποβάλουμε υπόμνημα ώστε να μπούμε και στην ουσία». Το Πειθαρχικό Όργανο έδωσε εν τέλει προθεσμία για υπόμνημα ως την Τρίτη (3/12) και η απόφαση αναμένεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή εντός της μεθεπόμενης. Τέλος μέσω υπομνήματος απολογήθηκε η ΠΑΕ Βόλος για την υβριστική ανακοίνωση που είχε εκδώσει εναντίον του Καραπαπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα