Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ ήταν στο πρώτο Clasico με VAR!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ ήταν στο πρώτο Clasico με VAR!

bet365

Ο Ισπανός ρέφερι Σάντσεθ Μαρτίνεθ - που έχει οριστεί για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - ήταν ο πρώτος που δοκιμάστηκε σε συνθήκες με VAR σε ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στην La Liga.
Δεν είναι σαφές εάν η επιλογή του έγινε για αυτόν τον λόγο, όμως η ιστορία του το έχει καταγράψει. Ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ ήταν ο ρέφερι του πρώτου χρονικά Clasico με VAR στην Ισπανία. Ένας διαιτητής που του είχαν... χρεώσει στην Ισπανία ότι ευνοούσε τη Ρεάλ (σ.σ. κυρίως για δύο πέναλτι που της είχε δώσει) ήταν στο 5-1 της Μπαρτσελόνα επί των Μαδριλένων.
Στο παιχνίδι αυτό μάλιστα ο Λούκας Βάθκεθ εντοπίστηκε από το VAR να βρίζει και να προσβάλλει τον διαιτητή. Το συμβάν είδε ο τότε VARίστας Ερνάντεθ Ερνάντεθ και ανέφερε στον Μαρτίνεθ να πάει να το δει ενώ υπήρξε χρήση VAR και για άλλες φάσεις. Ο ισπανικός Τύπος είχε καυτηριάσει τότε την συμπεριφορά του Βάθκεθ. Διαβάστε και εδώ το προφίλ του Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα