Ξάνθη: Τα δεδομένα για την επιλογή του νέου τεχνικού

Δημήτρης Βέργος
Ξάνθη: Τα δεδομένα για την επιλογή του νέου τεχνικού

bet365

Στην Ξάνθη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κίκο Ραμίρεθ, με το βάρος να έχει πέσει περισσότερο στην ελληνική αγορά.

Ξάνθη και Κίκο Ραμίρεθ χώρισαν από το πρωί της Δευτέρας τους δρόμους τους, με τους Ακρίτες να έχουν μπει στον δρόμο της αναζήτησης του αντικαταστάτη του Ισπανού.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, με την Ξάνθη να βρίσκεται στο «ψάξιμο» εξετάζοντας τις επιλογές που υπάρχουν. Η επιθυμία θα ήταν η επόμενη λύση να προέρχεται από την εγχώρια αγορά και το μεγαλύτερο βάρος είναι αλήθεια πως έχει πέσει εκεί.

Ονόματα όπως αυτά των Γιάννη Πετράκη και Σάββα Παντελίδη υπάρχουν στη λίστα, όπως επίσης και του Γιώργου Παράσχου, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ειλημμένη απόφαση. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί και η επιλογή ενός ξένου τεχνικού, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να έχει τα ραντάρ του ανοικτά.

Η στροφή, ωστόσο, σε Έλληνα προπονητή είναι κάτι που βλέπουν με πιο θετικό μάτι στο στρατόπεδο της ομάδας. Άλλωστε μια τέτοια λύση από την εγχώρια αγορά θα έχει το πλεονέκτημα να προσαρμοστεί πιο γρήγορα, γνωρίζοντας την ελληνική πραγματικότητα και το ρόστερ.

Συνεπώς, αυτή τη στιγμή, εξετάζονται οι επιλογές που υπάρχουν, αξιολογούνται και αναμένονται πλέον οι επαφές μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό που θα αντικαταστήσει τον Ραμίρεθ στον πάγκο της ομάδας.

Για την ώρα οι Τάσος Σιδερίδης και Γιώργος Κόλτσης έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζουν την Ξάνθη για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, με τους Ακρίτες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED