ΑΕΛ: «Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη για τη φιλοξενία στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ έπειτα από τη χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ (δεν μιλάμε για κάποιους "άρρωστους" οργανωμένους που βρίζουν μονίμως τη Λάρισα) για την υπέροχη φιλοξενία την οποία προσέφεραν στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας και στους διοικούντες μας.

Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Λάρισα και ευελπιστούμε και στα play offs.

Ειδικά ο κ. Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Σαββίδη για την φιλοξενία του γιου του Χρήστου και των συμμαθητών του (βρίσκονται σε πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) σε ιδιαίτερη σουίτα και με έναν πολύ ζεστό τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα