Μια γροθιά ο ΠΑΟΚ: Οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την ομάδα μπάσκετ

Μια γροθιά ο ΠΑΟΚ: Οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την ομάδα μπάσκετ

Σταύρος Σουντουλίδης
Μια γροθιά ο ΠΑΟΚ: Οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την ομάδα μπάσκετ

bet365

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αποφάσισαν το πριμ από τη νίκη επί της ΑΕΛ να δοθεί για ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ που περνάει δύσκολα.

Serie A με Live Streaming* & κορυφαία στοιχήματα (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια γροθιά ο ΠΑΟΚ, μια μεγάλη οικογένεια με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά την πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής των Σ.Φ. ΠΑΟΚ, για την οποία ενημερώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να δώσουν όλο το ποσό του πριμ της νίκης επί της ΑΕΛ, που βάσει του εσωτερικού κανονισμού λαμβάνουν για κάθε νίκη που τους διατηρεί στην πρώτη θέση.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ενημερώθηκαν για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και αποφάσισαν ομόφωνα να την στηρίξουν με την συγκεκριμένη πράξη, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις προς την κατεύθυνση εξισορρόπησης των οικονομικών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED