Χαριστέας: «Εάν ο διαιτητής δεν έκανε ένα κακό παιχνίδι θα κερδίζαμε»

Gazzetta team
Χαριστέας: «Εάν ο διαιτητής δεν έκανε ένα κακό παιχνίδι θα κερδίζαμε»

bet365

Την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελος Χαριστέας.
Ο Άγγελος Χαριστέας επισήμανε στις δηλώσεις του για το ΑΕΚ - Άρης για:
Το ματς με την ΑΕΚ: Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα: τη νίκη. Ολοι είδαν ότι έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Εάν δεν ήταν ο ρέφερι ο οποίος έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Δεν είμαι άνθρωπος που στέκομαι σε αυτά αλλά η ελληνική διαιτησία έχει πολλά προβλήματα. Το συζήτησα και στην UEFA. Χάνουμε την ουσία του αθλήματος. Χάνουμε πολύ χρόνο στο VAR το οποίο δεν έχουμε μάθει να χρησιμοποιηούμε. Εκνευρίζει τους πάντες. Κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Ως ΠΑΕ είμαι ευχαριστημένοι από τους παίκτες. Αν το παιχνίδι ήταν 50-50 θα φεύγαμε με τη νίκη. Οι δηλώσεις μου δεν έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ. Απλά ο Άρης απέδειξε πόσο δυνατός είναι. Οσοι δουν τις φάσεις από την αρχή, θα εντοπίσουν έναν διαιτητή που σταματάει συνέχεια το παιχνίδι. Χαλάει το παιχνίδι για 5-10 λεπτά και μετά δίνει οκτώ λεπτά καθυστερήσεις. Κάτι δεν πάει καλά.
Το θέμα των διακοπών: Πως να διαχειριστεί μία ομάδα την διακοπή; Οταν προηγούμαστε και ο διαιτητής... κόβει συνέχεια το παιχνίδι, τι να κάνουν οι παίκτες. Οταν ένας διαιτητής χαλάει τόσο χρόνο για μία απόφαση, μου δημιουργεί ερωτηματικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα