Χιμένεθ: «Για γέλια η 2η κίτρινη του Τασουλή»!

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Για γέλια η 2η κίτρινη του Τασουλή»!

bet365

Ο Μπόρχα Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου καυτηρίασε την 2η κίτρινη που είδε ο Τασουλής και έτσι αποβλήθηκε από το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο.
Ο Χιμένεθ είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς: Δεν νομίζω ότι η διακοπή μας επηρέασε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή εμφάνιση. Είχαμε 4 ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Κυριαρχήσαμε στην αναμέτρηση θεωρώ. Πολλές φορές από τα πλάγια δημιουργούσαμε υπεραριθμίες, βάλαμε πολλές φορές τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά τελικά δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο γκολ. Σήμερα έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και ο παράγοντας διαιτησία. Κάθε φάουλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν και κίτρινη κάρτα και η δεύτερη κίτρινη με την οποία βγήκε ο Τασουλής, για μένα ήταν για γέλια.
Το ότι πρώτη φορά μιλάει για διαιτησία: Ναι είναι η πρώτη φορά γιατί με τον ερχομό μου στην Τρίπολη, μου είχαν πει να μην μιλάω γι' αυτό το ζήτημα. Αλλά παράπονα είχαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε παράπονα. Και απέναντι στον Ολυμπιακό το ίδιο, κι απέναντι στον ΟΦΗ και σήμερα. Νομίζω ότι διαιτησία γενικότερα στο πρωτάθλημα ως σήμερα μας έχει επηρεάσει αρνητικά. Ακόμα όμως και με δέκα παίκτες έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο καλύτερα για να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ γιατί είχαμε φάσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε τους παράγoντες που μπορούμε να ελέγξουμε γιατί υπάρχουν και παράγοντες για τους οποίους δεν μπορούμε να επηρεάσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα